Prestigious Textiles - щлях до світу натхненних інтер’єрів.

Категорії

Ласкаво просимо до світу натхненних інтер’єрів.

Пропонуючи широкий вибір тканин для штор, жалюзі, оббивки та аксесуарів, не кажучи вже про цілий ряд справді приголомшливих шпалер, Prestigious Textiles завжди може покластися на створення привабливих нових ідей для домашнього інтер’єру. Це нові ідеї для будь-яких цілей - від віталень і спалень до кухонь, їдалень і навіть коридорів.

PT Bohemian
PT Bohemian

Безтурботна й еклектична колекція богемного жакарду черпає натхнення з химерних зображень, компенсованих геометричними орнаментами в стилі ар-деко та класичними якобінськими мотивами. Приглушені тони легко вписуються в будь-яку обстановку, з акцентом на блискучі, рум’яні відтінки.

PT Summer House
PT Summer House

Summer House робить легкий натяк на тенденцію до тропічного декору та приносить невимушений вигляд в інтер'єр. Вісім дизайнів Summer House - від декоративної черепиці і вишитих рослин до лляного пальмового листя і красивої тюлі, що вигоріла - створюють тропічний притулок в будь-якому житловому приміщенні. Колірна палітра колекції підсилює це відчуття спокою, поєднуючи у собі м'який зелений, спокійний синій та землісті теракотові відтінки, які гармонійно поєднуються один з одним, створюючи відчуття розслабленості у домі.

PT Bloom
PT Bloom

Ботанічна колекція свіжих дизайнів у сільському стилі. Інтерпретовані через пастель, зібрану прямо з саду, три квіткові принти мають витонченість, намальовану вручну, яка ідеально поєднується з двома спокійними жакардами та парою витончено вишитих стежок.

PT Beachcomber
PT Beachcomber

Натхненний прогулянками береговою лінією, Beachcomber містить поєднання морської тематики з птахами та морським життям, поєднані вітрильними човнами та приморськими сценами. У незвичайному мальованому стилі всі вони виконані в теплих тонах із 100% бавовни з додатковим глянцевим або матовим ПВХ покриттям.

PT Bali
PT Bali

Барвисте та еклектичне поєднуються з теплим та витонченим у цій оптимістичній колекції тропічного стилю. Завдяки поєднанню принтів, сучасних вишивок і шенілом з принтом на оббивці, це чудове богемне поєднання масштабних орнаментів, складно прошитого листя та геометричних принтів додасть стилю будь-якій кімнаті. Колекція Bali також чудово поєднується з плетеними меблями та освітленням з ротанга.

PT Azores
PT Azores

Колекція Azores додає новий вимір до асортименту високоякісних і стійких до плям оббивних тканин FibreGuard з текстурною привабливістю, представленою через тактильне покриття. 29 сучасних кольорів включають соковитий Клементин та яскраву паву, а також чудові невимушені відтінки.

PT Aspen
PT Aspen

Портфоліо тканин PT Extra продовжує розвиватися завдяки таким новачкам, як Aspen. Тут дизайн, натхненний пересіченим рельєфом, величезними ландшафтами та горами, представлений з тонким матовим покриттям, пом’якшеним ніжними пастельними та нейтральними відтінками.

PT Artisan
PT Artisan

Artisan спирається на чудове поєднання стилів живопису з галереєю художніх ефектів, відтворених на різних матеріалах. Акварель, олійна пастель і акрил інтерпретуються в яскравих палітрах, і все це вибрано для передачі блиску щойно закінченого полотна.

PT Altea
PT Altea

М'яка і еластична, Altea - це мрія для тих, хто шукає універсальні однотонні тканини з натуральною основою. Чудово підходить для штор і римських штор, а також для гармонійних або контрастних оздоблень, цей союз бавовни та льону доступний у діапазоні від спокійних нейтральних до яскравих відтінків.

PT Al Fresco
PT Al Fresco

Доповнені натуральними нитками, переплетення в сімействі Al Fresco створюють спокійну та комфортну атмосферу. Ідеї, отримані від творців текстилю майя з супутніми зигзагами та квітковими орнаментами, у той час як повтори мозаїки та сільські рівнини доповнюють лінійку.

PT Abstract
PT Abstract

Розглядаючи 100 років Баухауза через призму відродження 70-х років, колекція Abstract відтворює характерні друковані мотиви в нових вишуканих тонах. Посилення ефекту чотирьох цифрових принтів – це дві виразні вишивки та текстурований геометричний жаккард.

100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару (окрім відрізного)
14 днів на повернення товару (окрім відрізного)
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину